Innovació

Innovació

La nostra aposta des de la concepció del producte fins a la seva producció, logística i distribució

Una de les premises de Roca és la que expressa el convenciment que les innovacions tecnològiques constitueixen un element essencial per a assolir el desenvolupament progressiu i la millora permanent en qualsevol activitat. Per aquest motiu, a totes les filials i al llarg de tot el procés de producció s’utilitza la tecnologia més avançada.

Roca aposta per la innovació, present des de la mateixa concepció i disseny del producte fins a la seva producció, logística i distribució. L’excel·lencia tecnològica s’estés a tots els nostres centres de producció d’arreu del món facilitant la creació de sinergies i garantint la màxima qualitat en tot el procés productiu. A partir de les experiències obtingudes en tots els centres de producció, el Departament de Tecnologia treballa per a seguir perfeccionant el procés integral de desenvolupament i producció dels nous productes, amb l’objectiu de mantenir-nos a la vanguàrdia en capacitat industrial i tecnològica.

 

 

La constant innovació tecnològica de Roca té com a únic objectiu proporcionar el millor servei possible als seus clients. A R+D+i s’analitzen les necessitats i gustos de la societat per a adaptar els productes a les noves condicions del mercat. Aquest procès d’adaptació no només es duu a terme en base a principis estètics i de modernitat sinó que neix amb el desig de millorar la qualitat de vida de les persones.

La nostra empresa